خانه باشگاه زاوش اخبار باشگاه گزارش شب رصدی قصر بهرام به روایت خانم مهری طاهری - مرداد 89

گزارش شب رصدی قصر بهرام به روایت خانم مهری طاهری - مرداد 89

سلام به دوستان گرامی

در ذیل گزارش سرکار خانم مهری طاهری را از شب رصدی اخیر باشگاه نجوم زاوش می خوانید.

ایشان یکی از اعضای پر تلاش باشگاه نجوم زاوش می باشند.

از خداوند متعال آرزوی موفقیت و شادکامی برای ایشان دارم

محمد حسین حمیدیان

گزارش تور شب رصدی قصر بهرام

امروز پنج شنبه 21/05/1389 مصادف با اول ماه رمضان است ما ساعت 3:45 از سمت فرهنگسرای بهمن به سمت کاروانسرای قصر بهرام ] واقع در استان سمنان راهی شدیم .

مسیر رفت  نسبت به برگشت بیشتر طول کشید ، آخه تو مسیر رفت زیاد با همسفرامون گرم نبودیم هرکس مشغول کار خودش بود یکی صحبت می کرد یکی از پنجره ی اتوبوس بیرون و نگاه می کرد من و خانم انعامی ام مشغول صحبت و خنده بودیم فکر کنم از لحظه ای که راه افتادیم من و خانم انعامی تا لحظه ای که برسیم مدام صحبت کردیم و خندیدیم.

ساعت 8:10 دقیقه بود و نزدیک افطار ما هنوز تو راه بودیم وقتی اذان گفت همه به سمت آب هجوم بردیم خیلی تشنه بودیم مسیرم بیابونی بود.

sdc10260.jpg - 195.79 Kb

من حدود چهار یا پنج ماه هست که تو این باشگاه عضو بودم اما چیزای زیادی یاد نگرفته بودم،ولی تو این سفر چیزای زیادی به کمک یکی از همسفرام، آقای حمیدیان یاد گرفته ام .

DSC02233.JPG - 117.24 Kb

حدود ساعت 9:15 دقیقه بود که رسیدیم قصر بهرام هوا کاملاً تاریک بود وارد کاروانسرا شدیم و سفره را پهن کردیم و مشغول سفره افطار شدیم  تا ساعت 9:50 افطار خوردیم و بعد از نماز همه به بالای کاروانسرا رفتیم ، چقدر ستاره تو آسمون بود واقعاً زیبا بودند.

همه مشغول تماشای ستاره ها به کمک تلسکوپ و دوربین های دوچشمی بودند .

من و خانوم انعامی رفتیم سمت آقای حمیدیان و به کمک ایشون صورت فلکی قوس را رصد کردیم. واقعاً زیبا بود هیچوقت اینقدر از تماشای ستاره ها لذت نبرده بودم .

دیدن دب اکبر و اسب بالدار، سیاره مشتری که یکی از سیاره های مورد علاقه من بود.

شهاب سنگها واقعاً زیبا بود اما موفق نشیدیم سیاره زحل و مریخ رو ببینیم چون اونا غروب کرده بودند.

حدود ساعت 3 بود که همگی دور هم نشستیم و شروع به خوردن هندوانه و خربزه کردیم . بعد از خوردن برای سرگرمی و رفع خستگی (که البته فکر نکنم کسی خسته شده بود) با هم مشاعره کردیم ، بعد مشغول به خردن سحری شدیم ، بعد از صرف سحری ، نماز خوندیم و یک عده خوابیدند، یک عده دوباره مشغول رسد شدند تا طلوع آفتاب، حدود ساعت 6:30 بود که هوا روشن شده بود و ما کم کم داشتیم وسایل ها رو جمع می کردیم و راهی میشدیم .

DSC02161.JPG - 71.35 Kb

حدود ساعت 7:30 بود که راه افتادیم به سمت تهران ، مسیر برگشت واقعاً کوتاه تر از مسیر رفت شد، تو مسیر برگشت خیلی خوش گذشت چون همش مشغول بودیم و حدود ساعت 9:30 بود که رسیدیم فرهنگسرا و از هم خداحافظی کردیم و رفتیم

sdc10263.jpg - 155.78 Kb

واقعاً سفر به یاد ماندنی بود ، خیلی خوش گذشت

مهری طاهری

عضو باشگاه نجوم زاوش ، وابسته به فرهنگسرای بهمن

نظرات (0)Add Comment

نوشتن نظر
كوچكتر | بزرگتر

busy

قابل توجه کلیه علاقمندان به رصد گذر زهره

با توجه به اینکه گذر زهره در 17 خرداد ماه سال 91 اتفاق خواهد افتاد و تا 120 سال دیگر چینین اتفاقی رویت نخواهد شد، لذا باشگاه نجوم زاوش در نظر دارد تا بطور جدی به این موضوع و مسائل مربوط به آن بپردازد. در اولین قدم در حال شناسایی عزیزانی که حاضرند در این پروژه شرکت نمایند می باشیم ..

لذا دوستانی (اعضای باشگاه و غیر اعضا) که علاقه دارند در این پروژه با ما همکاری کنند خواهشمندیم تا فرم زیر را پر نمایند تا در اسرع وقت با آنها تماس گرفته و زمینه را برای آمادگی هرچه بیشتر رصد این پدیده نجومی آماده نماییم.

فرم اعلام همکاری

شرایط مناسب مشاهده سایت

مناسبترین حالت نمایش سایت استفاده از مرورگر فایرفاکس firefox می باشد. توصیه ما استفاده از این مرورگر قوی و مناسب می باشد

بازدیدکنندگان : 625386

آمار بازدید